Organiseer een strandmodeshow

Op het strand kunnen kinderen zich op oneindig veel manieren vermaken. In dit artikel worden enkele kinderspelletjes voor op het strand beschreven, waaronder het bouwen van een zandkasteel, vliegeren en het houden van een waterrace. Voor de wat oudere jeugd zijn beach volleybal en de spelactiviteiten die hier genoemd worden leuke bezigheden voor op het strand.

Modieuze strandmode

Heb je er al eens aan gedacht om een heuse strandmodeshow te organiseren? Als ouder kun je dit voor je kinderen regelen en als tiener kun je zoiets samen met je vrienden op touw zetten. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is stijlvolle strandkleding, zoals badshorts met een modieus t-shirt voor jongens en flatterende strandjurkjes met bikini’s voor meisjes. Ontdek de leukste strandmode bij Kids Brand Store, waar de meest elegante badshorts te verkrijgen zijn, en combineer deze met een stijlvol T-shirt voor jongens. Profiteer bovendien van de extra kortingen die op dit moment geldig zijn. Ook meisjes kunnen terecht bij Kids Brand Store. De nieuwste zomercollectie voor meisjes én meiden is nu te bekijken op de website!

Catwalk

Om je strandmodeshow ‘echt’ te laten lijken is een catwalk nodig, opdat de modieuze strandmode getoond kan worden aan het aanwezige publiek. Een dergelijke catwalk kun je zelf boetseren van het in overvloed aanwezige zand, wat natuurlijk enigszins verhard moet zijn. Echt professioneel zal het resultaat niet zijn, maar het gaat dan natuurlijk ook om een strandspelletje. Je kunt uiteraard ook enkele lange houten planken gebruiken voor de bouw van een catwalk. Veel plezier met de strandmodeshow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *