Strandspellen met vrienden

Ben je bang dat je jezelf verveelt wanneer je met je vrienden aan het strand bent? Niet met deze leuke games!

Twister

Een klassieker, en uitstekend te doen op het zachte, warme zand. Leg het Twisterbord neer en laat iedereen tegelijk zijn hand, voet of neus op vakjes met dezelfde kleur leggen. Ideaal om met leuke leden van het andere geslacht te spelen!

Ultimate frisbee

Wist je dat je frisbee ook competitief kunt spelen? Het spel lijkt een beetje op handbal, waarbij de tegenstander mag blokkeren en de frisbee onderscheppen. Door de zachte ondergrond durf je gewaagde sprongen te maken om de frisbee te vangen.

Beer pong

De favoriete game uit de kroeg, maar dan op het strand. Voor beer pong heb je een kampeertafel of een vaste pingpongtafel nodig. Elk team moet een balletje in één van de shotglaasjes van de tegenstanders stuiteren. Lukt dit, dan drinkt het andere team het glas leeg. Kijk wel uit: alcohol komt hard aan in de felle zon!

Kubb

Een werpspel met houten blokken en stokken. Gooi de blokjes van de tegenstander om, waardoor jouw team de volgende ronde dichterbij komt te staan. Gooi tenslotte de koning in het midden om, om de winst te pakken. Kubb kan heel lang spannend zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *