Watersport

Wil je komende strandvakantie lekker actief aan de slag? De zee is de perfecte plek om te experimenteren met watersporten. Heb je ooit deze sporten uitgeprobeerd?

Skimboarding

Dit doe je op de rand van de zee, op plekken waar een dun laagje water ligt. Gooi het grote ronde bord parallel met de golven, spring erop, en probeer de aankomende golven mee te pakken. Goede skimboarders kunnen allemaal coole trucjes op hun board, maar leren om je evenwicht te houden is een goed begin!

Brandingkanoën

Vlieg door de branding in een snelle kano en surf mee op de omslaande golven. Brandingkanoën doe je wanner de zee ruig is, en het is de kunst om met een golf mee terug te komen naar het strand. Er zijn niet alleen kano’s voor gevorderden, maar ook voor beginners – mis deze activiteit dus niet wanner je aan zee vertoeft.

Flyboarding

Ooit boven het water willen zweven als een superheld? Bij flyboarding balanceer je op een board dat voortbewogen wordt door twee krachtige waterstralen welke ‘jets’ worden genoemd. Daarmee kun je spins, salto’s en andere moves maken. Maar houd er rekening mee dat een deel van je flyboard-ervaring waarschijnlijk ook onderwater gaat plaatsvinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *