Een dagje strand

Het hele jaar door is het strand een heerlijke plek om te vertoeven. Het leent zich voor allerlei activiteiten. In de zomermaanden is het natuurlijk heerlijk om te zonnen en in de zee te zwemmen, maar ook in de wintermaanden is er genoeg te doen. Denk maar eens aan lekker uitwaaien tijdens een flinke wandeling of schelpen zoeken met de kids.

Zonnen, zwemmen en…

Als we even niet aan het zwemmen en zonnen denken, wat is er dan nog meer te doen op of bij het strand van Ouddorp? Je kunt natuurlijk een strandwandeling maken bij Vuurtoren Westhoofd. Hier start ook een gemarkeerde wandelroute door het natuurgebied Volgerland. Of ga eens fietsen door de duinen van Goeree met de zeebries door je haren. Wandelen langs de bunker bij de Punt en gelijk een bezoek brengen aan het RTM-museum is natuurlijk ook leuk. Of ga geitjes knuffelen bij de Mèkkerstee.

Sportief bezig zijn

Op het strand van de Brouwersdam kun je ook blokkarten of kitebuggyen. Een zeer bijzondere ervaring. Net zoals een duikles in het Grevelingenmeer. Bij Battenoord kun je met een beetje geluk zelfs de exotische flamingo’s spotten die hier ieder jaar overwinteren. Dus neem ook gelijk die verrekijker mee.

Alles in de auto

Een dagje naar het strand vraagt meestal ook om wat bergruimte in de auto. Misschien kun je de bedrijfsauto meenemen? Zeker als hier een modulair worksystem in zit, kun je ook nog eens alles netjes ordenen. Met de speciale daksystemen kunnen zelfs de surfplanken mee. Is de bedrijfswagen ook nog uitgerust met beschermende binnenbekleding, dan weet je zeker dat alles in de auto netjes blijft.

Dubbel plezier

Een dergelijke bedrijfswageninrichting is natuurlijk vooral bedoeld om de bedrijfsauto praktisch in te delen voor de werkzaamheden van het bedrijf. Maar als je deze bedrijfsauto ook mag gebruiken voor privéritten, dan heb je er tijdens je dagje strand in Ouddorp dubbel plezier van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *