Lekkernijen voor op het strand

In Nederland bevindt zich maar liefst 523 kilometer strand, waar in alle seizoenen zowel rust als vertier te vinden is. Het is voor jong en oud een geschikte plek om vakantie te vieren! In dit artikel worden verschillende lekkernijen besproken die je op een heerlijke stranddag mee zou kunnen nemen. Deze delicatessen moeten – behalve lekker – ook praktisch zijn om mee te nemen.

Taart!

Je denkt er misschien niet gelijk aan, maar een taart is zeer geschikt om mee te nemen naar het strand. Met de huidige coronamaatregelen is het strand bovendien een goede plek om een verjaardag te vieren, omdat je je hier makkelijk aan de afstandsregels kunt houden. Eventueel kan er een spelletje gedaan worden. Maar een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder taart! De taarten die verkrijgbaar zijn bij https://www.jeeigentaart.nl/ zijn erg lekker en bovendien gemakkelijk om te vervoeren dankzij de handige verpakkingen. Ook is het mogelijk om een persoonlijke foto – die overigens eetbaar is – op de taart te laten printen. De taart kun je op een warme zomerdag gemakkelijk in een koeltas meenemen. Wil je toch liever zelf een taart bakken? Zelfs dat is mogelijk bij deze webshop, want er worden namelijk ook benodigdheden voor het maken van een taart verkocht, zoals eetbare stift en eetbare prints. Middels een video op de website wordt uitgelegd hoe je dit toebehoren het beste kunt gebruiken!

Muffins

Klein maar fijn, dat zijn natuurlijk de smeuïge muffins die jou laten watertanden. Ook deze lekkernij is heel eenvoudig om mee te nemen, door ze simpelweg in een afsluitbaar bakje te doen. Muffins heb je in allerlei smaken, maar (bijna) iedereen kan deze zachte minicake wel waarderen. Bedenk echter dat muffins met chocolade op een warme dag gemakkelijk kunnen smelten, waardoor het een grote kliederboel wordt in de tas. En dat is wellicht niet de bedoeling als je net lekker ligt te zonnen! Bewaar ze dus liever in een koelbox of koeltas.

Koekjes

Een andere populaire versnapering op het strand zijn koekjes. Deze lichte snack zorgt ervoor dat je niet zo lang hoeft te wachten voordat je je weer in het water kunt begeven om te zwemmen of te spelen, omdat deze traktatie licht op de maag ligt. Koekjes kunnen zowel zout als zoet zijn en vallen dan ook bij vrijwel iedereen goed in de smaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *