Het strand is de ideale plek in alle jaargetijden

Wat kunnen we er toch van genieten om een dagje op het strand door te brengen. Het hoeft er niet speciaal zomer voor te zijn, het strand is altijd lekker, in alle jaargetijden. Gelukkig heeft Ouddorp voldoende strand in de directe omgeving, waar met volle teugen genoten kan worden van de mogelijkheden die deze prachtige plek biedt.

In de winter

In de winter kun je die bikini wel thuislaten. Tenzij je van plan bent om een Nieuwjaarsduik te doen. Anders kies je voor een lekkere warme trui van https://www.na-kd.com/nl en misschien zelfs ook nog een dikke jas er overheen. Het is wel het perfecte jaargetijde om heerlijk uit te waaien op het strand. Maak een lange wandeling en neem de hond mee. Heb je het erg koud gekregen? Dan is er altijd wel ergens een plekje te vinden waar je op kunt warmen met warme chocomel. En wist je dat het heel gezond is om in de winter naar het strand te gaan? De gezonde zeelucht en de verfrissende wandeling zorgen er voor dat je genoeg zuurstof binnen krijgt en dat je weer even in beweging bent.

In de lente

In de lente kunnen er al mooie dagen zijn, maar is het vaak nog wel te koud om in je bikini rond te lopen. Toch zijn er genoeg dagen dat je al van de zon kunt genieten. Vergeet ook dan niet om jezelf in te smeren tegen de Uv-straling. Dit soort dagen zijn heerlijk om schelpen te zoeken of een balletje te trappen op het strand. Lekker wandelen of fietsen door de duinen is natuurlijk ook een optie. Het voorjaar staat natuurlijk ook in het teken van nieuw leven. Een bezoekje aan de geitenboerderij de Mèkkerstee is dan extra leuk.

In de zomer

In de zomer zijn er natuurlijk duizenden mensen die een dagje naar het strand gaan om te genieten van de zon, de zee en het zand. Lekker op een strandstoel een kleurtje opdoen of een duik in het water nemen om af te koelen. Flaneren in je badkleding van NA-KD of in een leuke zomerjurk op het terras. Maar misschien trek je liever een duikpak aan om de onderwaterwereld te ontdekken, dat kan natuurlijk ook. Het Grevelingenmeer is daar ook een prima plek voor.

In de herfst

In de herfst kunnen we vaak nog genieten van de nazomerse dagen. Op het strand is het dan vaak ook wat minder druk. Het is bovendien een ideale periode om te kitesurfen of te blokkarten. Maar de herfst is ook een heerlijke periode voor een strandwandeling. Het is dan nog niet zo koud en op een terras achter het glas kun je vaak optimaal genieten van het zonnetje en een versnapering na de wandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *